Corporate Solutions

Vastgoed neemt een belangrijke plaats in binnen uw bedrijf. Bij GLINT Real Estate zijn wij van mening dat huisvesting een toegevoegde waarde moet hebben voor het optimaliseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Ons advies dient een substantiële bijdrage te leveren aan deze optimalisatie en uw bedrijfsresultaten.

Hierbij brengen wij alle relevante aspecten voor uw bedrijf in kaart: strategisch vestigingsplaatsonderzoek, SWOT analyses en financiële modellen zullen worden geïntegreerd in een allesomvattend advies. Aangezien wij onafhankelijk zijn van ontwikkelaars, beleggers en makelaars zijn wij bij uitstek geschikt om voor u de uiteindelijke onderhandelingen bij aanhuur, wederhuur, onderhuur of verhuur te verzorgen.

Daar wij eveneens een ruime ervaring hebben met de beleggersmarkt kunnen wij u een passend advies geven over de potentie van uw bestaande vastgoedobjecten. Dit kan variëren van een sale- en leaseback constructie tot een uitgebreid advies inzake investeringen en optimalisering van uw huidige vastgoedportefeuille.

Corporate Solutions
Strategisch Advies
Interim Management